Vi har utfordret fire bryggerier til å matche tre øl til vår 3-retters meny. Du avgjør hvilket bryggeri som vinner.
Billett til middag 550 kr (ink billettavgift).
Prisen inkluder 3 retters middag og øl til maten.
Middagene arrangeres på Du Verden, kl 16:00 - 18:00 begge dager.
NB: Siste frist for å bestille billett til middagene er onsdag 16.8 kl 12:00.
fredag 18.august:
Wild beer vs. kinn
Lokal spekeskinke med pepperrot, flatbrød, hengt rømme og rødløk Allergener: mel, melk | Wild Beer Tepache (surøl) Kinn Slåtteøl (saison) |
Bakt sei, byggrynsrisotto (med gulrotpuré vendt inn) grillet gulrot, syltet løk, erter og persilleolje Allergener: fisk, soya, bygg, sulfitt, melk | Wild Beer Ninkasi (saison) Kinn Murar (lys lager) |
Krydderbakte plommer med rugchips og hvit Kjerringøy Allergener: melk, nøtter, mel | Wild Beer Beyond Modus (flanders red ale) Kinn Ivar Aasen (barley wine) |
LØRDAG 19.august:
Berentsens vs Haandbryggeriet
Tartar av bakte rødbeter med estragonmajones, solsikkekjerner og rugsmuler. Allergener: sennep, egg, melk, mel, nøtter | Berentsens Saison Classic (Saison) Haandbryggeriet Ardenne Blond (Saison) |
Langtidsbakt oksebryst med selleripure, grønnkål, sopp og sauce bordelaise med persille og moreller Allergener: melk, sulfitt | Berentsens Julefnugg (dobbelbock) Haandbryggeriet (Quadrupel) |
Fløterand med krydrede plommer, kakesmuler og pistasj Allergener: melk, egg, mel, pistasj | Berentsens Stelliger Divum (quadrupel eisbock) Haandbryggeriet Dobbel wit (wit) |